Epoxyvoegmortel voor badkamer en toilet

Artikel delen

Eigenschappen van epoxy, maar eenvoudige verwerking zoals een cementhoudende voegmortel: dat is PCI Durapox Premium. Hoge kwaliteit, chemicaliënbestendig, slijtvast, lange levensduur, homogene en mooie kleur, eenvoudig te reinigen. Alles wat een badkamer, keuken, toilet of zwembad meerwaarde geeft is terug te vinden in deze voegmortel. De beschikbare kleuren zijn afgestemd op kleurtrends van tegels, in bijvoorbeeld grijs- en bruintinten. En deze kleuren komen overeen met die van de siliconenkitten van PCI.

De tegelzetter heeft geen epoxygereedschap meer nodig, want de verwerking kan op dezelfde manier plaatsvinden als bij een cementhoudende voegmortel. En bij het wassen blijft geen epoxysluier achter. De producent heeft speciaal daarvoor PCI Durapox Finish ontwikkeld, als toevoeging aan het waswater of om de tegels te besproeien voor de laatste wasbeurt.

PCI Durapox Premium is verkrijgbaar in 17 kleuren in handige verpakkingen van 2 of 5 kg. Op de website van PCI staat niet alleen productinformatie, maar ook een video waarin de verwerking wordt getoond.

Meer info: www.PCI-Afbouw.nl.