De kunst van oppervlakte voorbereiding

Artikel delen

Blastrac is een toonaangevende internationale ontwikkelaar en fabrikant van apparatuur voor oppervlaktebehandeling. Het bedrijf heeft een volledig assortiment van meer dan 50 verschillende machines voor het voorbereiden en onderhouden van vloeren en andere horizontale en verticale oppervlakken.

De machines worden volledig intern ontwikkeld en gebouwd en ingezet voor een diversiteit aan toepassingen. Van luchthavens waar platformen worden gereinigd en worden voorzien van een verbeterde grip tot toepassingen op wegen en natuurlijk industriële- en decoratieve vloertoepassingen.

Blastrac heeft een volledig assortiment machines en diamantgereedschappen voor het schuren polijsten van vloeroppervlakken. Als het gaat om industriële vloeren heeft Blastrac een volledig assortiment specifieke tools ontwikkeld om aan alle behoeften op het gebied van coating verwijdering (zoals epoxy), renovatie en voorbereiding van industriële vloeren te voldoen.
Benieuwd naar het complete aanbod? Bekijk het aanbod en de verschillende toepassingsmogelijkheden op onderstaande website.

Blastrac
www.blastrac.eu