Samenwerking Jackon Insulation en Quality Roofing Systems B.V.

Artikel delen

Het Duitse bedrijf Jackon Insulation is per 1 mei 2019 een exclusieve samenwerking aangegaan met distributeur Quality Roofing Systems B.V. uit ’s-Hertogenbosch. Het partnerschap beslaat de verkoop en levering van de innovatieve thermische isolatieplaten Jackodur ten behoeve van daktoepassingen voor de Nederlandse markt. Quality Roofing Systems verzorgt de leveringen van Jackodur-producten voor omkeerdak- en duodak projecten in Jackodur Plus/KF standard 300, 500 en 700 kPa producten.

Landelijke dekking Jackodur-producten

Het gerenommeerde Jackon Insulation geniet grote naamsbekendheid in Duitsland en België als producent van innovatieve daktoepassingen en vloerisolaties. Dankzij de samenwerking met Quality Roofing Systems B.V. als verdeler rolt Jackon Insulation de verkoopactiviteiten van het Jackodur-productengamma nu ook over Nederland uit. Naast directe projectleveringen zijn voorraadhoudende partijen aangesteld met het oog op de meest voorkomende Jackodur plaatdikten en -densiteiten.

Quality Roofing Systems garandeert – dankzij de samenwerking met Tegeka Dakmaterialen (Den Dolder) en Dakned (’s-Hertogenbosch) – een landelijke dekking voor de levering van Jackodur isolatieplaten. Sjoerd van der Werf van Quality Roofing Systems: “Opdrachtgevers kunnen voor adviezen, offertes en leveringen inzake Jackodur-producten bij ons alle drie terecht”.

Over Jackon Insulation

Jackon Insulation (1987) is de toonaangevende fabrikant voor innovatieve XPS-oplossingen die voor gebruikers in de bouw en de industrie maximale isolatie-efficiëntie en kostenbesparing biedt. Jackon Insulation is wereldwijd actief en een van de toonaangevende aanbieders van XPS-oplossingen in Europa. Het hoofdkantoor en de productievestiging bevinden zich in Mechau (D) met tevens een fabriek in Olen (B). Vanuit Steinhagen (D) wordt het productmanagement, de verkoop en de marketing aangestuurd.

Informatie: www.jackon-insulation.nl.