‘Wij zijn er voor personeel’

Artikel delen

Bij het recruiten van vakmensen voor de bouw, techniek en automotive draait alles om persoonlijk en professioneel contact met het team van Haldu Groep. Dit team bestaat uit een grote verscheidenheid aan specialisten die dag in dag uit investeren in goede relaties met opdrachtgevers en vakmannen.

“Onze bouwklanten bellen ons als eerste voor raad en daad bij personeelsvraagstukken”, vertelt Caspar Jansen, directeur van Haldu Groep. “Steeds vaker worden deze vraagstukken ingebed in raamcontracten. Dat zorgt voor rust, stabiliteit én continuïteit waarin Haldu Groep de verbindende factor is. De jus die het sterrengerecht the finishing touch geeft.”

Haldu Groep leunt niet, Haldu Groep ondersteunt opdrachtgevers en vakmannen. Jansen: “Wij zijn de bruggenbouwer én de handenschudder tussen deze twee partijen. Letterlijk en figuurlijk het persoonlijke contact in de relatie, verantwoordelijk voor een optimale wederzijdse communicatie. Het is onze taak om zowel opdrachtgevers als medewerkers te stimuleren om, tot ieders tevredenheid, het uiterste uit zichzelf te halen. Daarom zeggen wij: loyaliteit maakt onze identiteit.”

Persoonlijk contact is én blijft de allerbelangrijkste USP in de professionele relatie tussen Haldu Groep, haar opdrachtgevers en haar vakmannen. “We bellen als een mail niet volstaat. We komen langs als een belletje de vraag niet beantwoordt. Haldu Groep is en blijft zichtbaar, op bouwplaatsen, in directiekamers op kantoor, in bouwketen en ook op vakbijeenkomsten waar we samen de toekomst van het vak helpen vormgeven. Want we dragen zelf ook graag bouwstenen aan voor onze gezamenlijke toekomst”, besluit Jansen.

Haldu Groep
www.haldugroep.nl