Fraai vormgegeven wandcloset snel te plaatsen

Artikel delen

De nieuwe Sanicompact Comfort Box van Sanibroyeur is een compact wandcloset met montageframe en geïntegreerde vermaler. Een elegant maar ook functioneel ontwerp dat snel tegen elke wand geplaatst kan worden.

De Sanicompact Comfort Box kan eenvoudig tegen elke wand geplaatst worden zonder dat hier betegeling of pleisterwerk voor nodig is. Lekker snel plaatsen dus. Het wandcloset is voorzien van Silence Technology 51 en soft-close zitting. De ombouw is verkrijgbaar in wit, antraciet en betongrijs zodat het wandcloset in de meeste badkamers ook voor het oog netjes is in te passen.

De Sanicompact Comfort Box beschikt over een geïntegreerde vermaler en een drukknop op de wand (3/6 liter). Het wandcloset wordt geleverd inclusief montageframe, antikalkbescherming en 3 jaar garantie.

Sanibroyeur
www.sanibroyeur.info