Afvoer afvalwater met fecaliën

Artikel delen

Hakron, producent en toeleverancier van producten voor beton- en woningbouw, introduceert de Kraso® pompput type Q- Fecaliënpomp.
Deze kunststof put wordt geleverd inclusief pomp en wordt toegepast voor het leegpompen van afvalwater met fecaliën. Een krachtige oplossing voor afvalwater met fecaliën: de combinatie van Kraso® pompput type Q en een gesloten afvoerinstallatie. Te verpompen lozingen zijn schoon en vervuild water, met vaste en vezelige stoffen belast afvalwater en fecaliën. Max. temperatuur van het medium: 35°C, kortstondig tot 60°C.

Kraso pompput Q inclusief pomp

De pompput en de pomp zijn twee losse pakketten die samen geleverd worden. De plaatsing op de bouwplaats is eenvoudig en zonder kraan uit te voeren. De Kraso® Q pompput is voorzien van een dubbele bodem met daartussen 60 mm isolatie: bevestiging van de pomp met schroeven alleen in de bovenste bodemplaat, de onderzijde blijft hierdoor waterdicht.

Optioneel (niet standaard meegeleverd): een Schuifafsluiter en een Afdekdeksel

Schuifafsluiter: vereist aan de perszijde volgens DIN. Het voorkomt terugloop van het afvalwater naar de pompput, bijvoorbeeld als er onderhoud aan de pomp moet worden gepleegd.

Afdekdeksel: toegepast bij inbouwen van de pompput in een cementdekvloer. Het is voorzien van traanplaat aan de bovenzijde. Standaard wordt het Afdekdeksel geleverd als een dichte plaat, op de bouwplaats dient u zelf een sparing in te snijden voor het doorvoeren van de kabels en buizen. Op aanvraag is het mogelijk vooraf af fabriek een uitsparing te laten maken. De afmeting is 1000 x 1000 mm.

Download op www.hakron.nl het productblad (PIB) voor uitgebreide informatie.

De KRASO® pompput type Q- Fecaliënpomp is onderdeel van een breed assortiment Kraso pompputten en doorvoeren. Neem voor de juiste keuze voor uw project contact op met de technisch adviseurs van Hakron.

Meer informatie
Hakron Nunspeet B.V.
T: 0341 -27 88 10
E: verkoop@hakron.nl
I: www.hakron.nl