Online bestellen, binnen 10 minuten op te halen

Artikel delen

Als de snelstgroeiende leverancier van gereedschappen, accessoires en bouwproducten, komt Toolstation steeds dichter bij zijn klanten. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 50 vestigingen in Nederland en dankzij een speciaal PRO-kaart Pakket kan de zakelijke klant gemakkelijk op rekening kopen.

Het assortiment en service van Toolstation is specifiek gericht op zzp’ers en bouwbedrijven, maar ook gevorderde klussers zijn van harte welkom. In de Toolstation vestigingen liggen alle 11.000 producten op voorraad. Hier wordt de klant snel door een medewerker geholpen of kan er nog even door de catalogus gebladerd worden. De vestigingen zijn in feite magazijnen met een balie, waardoor de klant binnen enkele minuten de spullen ontvangt en weer snel verder kan met de klus.

Vooraf online bestellen en ophalen in de vestiging kan met Click&Collect op de website www.toolstation.nl. Na 10 minuten staat de bestelling klaar in de dichtstbijzijnde vestiging. Alles direct naar de bouwplek of thuis laten leveren is natuurlijk ook een optie.

Toolstation timmert hard aan de weg om deze service aan iedere klusser in het land te kunnen aanbieden. Elke maand worden nieuwe vestigingen geopend. Daarmee wordt Toolstation voor nog meer mensen -die vaak op verschillende plekken in Nederland klussen- bereikbaar. Zo zijn alle spullen voor de klus altijd in de buurt.

Toolstation
www.toolstation.nl