Test jij de nieuwe Keyang slagschroevendraaier op accu?

Artikel delen

Het Koreaanse Keyang start de tweede helft van het jaar met het leveren van een nieuwe serie elektrisch gereedschap. Waaronder de ID18BLA 18 volts accu slagschroevendraaier. Test jij deze nieuwe machine? De geselecteerde tester mag de tool na afloop houden.

Ben jij zzp’r in de bouw of werkzaam bij een aannemer en kan je de slagschroevendraaier van Keyang goed gebruiken? Meld je dan aan als kandidaat tester en vul onderstaand formulier in. De geselecteerde professional gaat aan de slag met de machine en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. De geselecteerde tester mag de machine na afloop houden!

ID18BLA, sterke nieuwe slagschroevendraaier

Het Koreaanse Keyang start de tweede helft van het jaar met het leveren van een nieuwe serie elektrisch handgereedschap. Niet alleen op technisch vlak zijn de machines verbeterd, ook aan het uiterlijk is gewerkt. De kenmerkende chocobruine kleur maakt plaats voor overwegend mat-zwart met felrode details. Allereerst start Keyang met vernieuwd slaggereedschap.

De IW18BLA is de nieuwe 18 volt slagmoersleutel en de ID18BLA de sterke nieuwe slagschroevendraaier. Deze laatste machine wordt getest. Meld je aan als kandidaat en wie weet, schroef jij als eerste in Europa met deze splinternieuwe Keyang machine. Het is een koolborstelloze machine, met led-verlichting, broek/riem-haak en snellader. Alle 18 volt accu’s blijven ook met deze vernieuwde machines onderling uitwisselbaar.

De machine heeft verder vier modes, waaronder een auto-stop functie: die schakelt na 1 seconde bij een bepaald koppel de machine uit, zodat schroeven niet te ver indraaien. De machine kent ook een ‘drill-functie’. Dit is de lichtst lopende stand waarbij niet of nauwelijks geslagen wordt.

 

Uw ervaringen in een mooi artikel

Wat vond u van de machine? De ervaringen van de tester worden gepubliceerd in een mooi artikel in BouwTotaal.

Aanmeldformulier

Keyang