Union introduceert nieuwe coilnageltackers

Artikel delen

Gebruik jij bij je professionele bevestigingsklussen regelmatig een tacker? Maak dan snel kennis met de twee nieuwe pneumatische coilnageltackers van Union. Deze tackers werken op luchtdruk en zijn prima toepasbaar bij het nauwkeurig en snel hechten van gevelbekleding, bij houtbouw, prefab bouw, systeembouw en in de tuinbranche.

Sneller bevestigen

Uniek is dat deze tackers razendsnel draadgebonden en plasticgebonden nagels kunnen verwerken. Tussentijds omstellen is niet meer nodig. Dit betekent een flinke tijdbesparing! Ook zijn deze nieuwe pneumatische tackers instelbaar op single shots of op bumpfire, afhankelijk van je bevestigingsklus.

Verschillende varianten tackers

De coilnageltacker is verkrijgbaar in 2 varianten, afhankelijk van de lengte van de te schieten coilnagels. Type 4AF/50U is geschikt voor coilnagels van 25 tot 50 mm; type 5AD/IG65U kan coilnagels van 35 tot 65 mm verwerken.

Prettig en comfortabel werken

De nieuwe tackers zijn voorzien van een rubberen neus waardoor het materiaal goed beschermd is en een thermo handvat waardoor de tacker prettig in de hand ligt.

Dit zijn jouw voordelen

  • geschikt voor op draad- en plasticgebonden nagels (zonder omstellen)
  • beveiligd tegen dubbel schieten
  • instelbare inslagdiepte
  • regelbaar slagsysteem (single shots en bumpfire)
  • snel en nauwkeurig in gebruik
  • prettig en comfortabel werken

Geleverd in koffer

De nieuwe Union tacker wordt standaard geleverd in stevige kunststof koffer met daarin de tacker, tackerolie, inbussleutel, gebruiksaanwijzing, CE verklaring en een garantiekaart.

Benieuwd welke coilnagels geschikt zijn voor deze tacker? Kijk dan op de website of neem contact op via info@truetools.nl