Deskundig advies over liften

Artikel delen

Liftintermediair voorziet al sinds 2002 lifteigenaren van advies op maat over onderhoud, beheer, renovatie en het vervangen van liften. Liftintermediair bedient woningcorporaties, zorginstellingen, scholen, gemeentes, OV-bedrijven en VVE’s. Wat hen bindt is het besef dat liftinstallaties en liftbeheer specialismen zijn, waarin zijzelf doorgaans beperkt deskundig zijn. Liftbedrijven daarentegen zijn zeer deskundig.

Henri Feddes, adviseur bij Liftintermediair: “Liftintermediair overbrugt dat verschil in kennis. Wij zorgen ervoor dat de klant een gelijkwaardige gesprekspartner is voor de liftenbranche. Wij zitten naast de klant en filteren op wat technisch noodzakelijk is, wat een modernisering of reparatie mag kosten en bij welk liftbedrijf de klant het beste af is. Wij staan voor respect én resultaat en geloven dat een lift meer is dan alleen techniek.”

Aan ieder advies gaat een uitgebreide liftinspectie vooraf. “Wij beoordelen de staat van de componenten en inventariseren norm-technische zaken. Dat vertaalt zich in een gedetailleerde MJOB (MeerjarenOnderhoudsbegroting). Het geeft de klant inzicht in de staat van de lift en de te verwachten kosten voor de komende jaren.”
Feddes: “Bij de keuze tussen modernisering of aanschaf van een nieuwe liftinstallatie brengen wij de meest efficiënte en beste oplossing voor u in kaart, adviseren en begeleiden in de aanbesteding en begeleiden het project tot aan de oplevering. Door onze aanpak zorgen wij ervoor dat uw lift optimaal presteert en heeft u de zekerheid dat uw lift voldoet aan alle wet- en regelgeving, veiligheidseisen en richtlijnen voor liftonderhoud. Zo bent u verzekerd van de juiste oplossing voor uw toepassing.”

Liftintermediair
www.liftintermediair.nl