Ledverlichtingssysteem voor iedere locatie

Artikel delen

Een gepatenteerd verlichtingssysteem met een brede toepassing in de industrie, retail, kantoren en utiliteit: dat is de Duncan-productfamilie. Meest opvallend is het microprismatische lensontwerp, dat in alle omstandigheden zorgt voor een minimale verblinding. Met vier verschillende lensoptieken biedt de Duncan een hele goede lichtverspreiding op elke locatie.

Bijzonder is het microprismatische lensontwerp. De lensoptieken (Narrow, Wide, Lambertian en Diffuse) zijn zo ontworpen dat er geen reflector nodig is om de verblinding te reduceren. Het resultaat is een open en transparant design, dat een maximale lichtopbrengst combineert met alle gewenste comfort. De Duncan voldoet aan de NEN-normen.

Door een verbeterd ontwerp beslaat de lens van de Duncan nu de volledige breedte van het profiel. Het resultaat is een groter verlichtingsvlak en een nog betere lichtverspreiding. Duncan verlicht zeer gelijkmatig gangpaden, schappen, en met de Diffuse ook het plafond.

Het Duncan-systeem is in te zetten als een continue lichtlijn en aan te vullen met een breed scala aan spots die eenvoudig op het profiel geklikt worden. Veko levert onverpakt en voorgemonteerd op aluminium draagprofielen, wat meer dan 50% van de montagetijd bespaart. Veko armaturen zijn toekomstbestendig. Na afloop van de economische levensduur hoeft slechts de led-strip vervangen te worden en is het armatuur weer als nieuw.
De energiezuinige Duncan-lichtlijn heeft de hoogste lumen-wattverhouding op de markt. Om extra te besparen wordt de Duncan gekoppeld aan een lichtmanagementsysteem. Zo wordt de lichtlijn nog efficiënter gestuurd.

Veko Lightsystems International BV
www.veko.com / www.duncan-led.com