Gemak en comfort in één systeem

Artikel delen

Zoek je als woningbouwcorporatie of gebouweigenaar een zeer duurzame, maar toch lichtgewicht vloer voor renovatiedoeleinden? Dan biedt de Cassettevloer 6.2 van Havebo Groep alles wat je wenst. De stalen liggers van deze cassettevloer zijn in talloze lengtes verkrijgbaar, en wegen slechts 8,5 kg per strekkende meter. Bovendien heeft de vloer een zeer hoge isolatiewaarde van 6,20m2 K/W.

De vloerplaten zijn opgebouwd uit een EPS-kern, afgedekt met een stalen top- en bodemlaag. Deze platen zijn net als de stalen hoeklijnen voorzien van een Magnelis beschermlaag. Daardoor zijn alle stalen onderdelen van de vloer tot 10x beter beschermd tegen corrosie dan verzinkt staal.

De vloerdelen zijn 70 centimeter dik en 25 centimeter breed en kunnen in elkaar worden geschoven tot een volledig luchtdichte constructie, met behulp van een zeer montagevriendelijk easy click-systeem. Daardoor is de montage gemakkelijk en de verwerkingstijd gering, waardoor de woningen vervolgens vlot afgewerkt kunnen worden en bewoners supersnel weer terug kunnen naar huis.
En last-but-not least garandeert leverancier Havebo dat de vloerdelen gemakkelijk tot 5 keer hergebruikt kunnen worden. De Cassettevloer 6.2 heeft een zeer korte levertijd. De vloerdelen worden geleverd inclusief verankeringsmateriaal en verwerkingsinstructies. Deze cassettevloer is ontwikkeld door Havebo Groep, in samenwerking met Meilof Riks te Veendam.

Havebo
www.havebo.nl