Succesvolle S.G.A. Vakdagen en Verticaaldagen Benelux

Artikel delen

De afgelopen editie van Schilders, Glas & Afbouw (S.G.A.) Vakdagen is succesvol verlopen, zo laat beursorganisator Easyfairs weten. De beurs werd voor het tweede jaar op rij gecombineerd met Verticaaldagen Benelux. In totaal bezochten meer dan 6.800 vakprofessionals deze combi-beurs. In 2020 vindt S.G.A. Vakdagen als zelfstandige titel plaats, omdat Verticaaldagen Benelux een jaar overslaat doordat de vakbeurs Apec in Maastricht plaatsvindt.

“De uitstraling van de beursvloer was verder verbeterd, met dank aan de prachtige stands van de exposanten. Zo presenteerde Copperant zich in een stand die eruit zag als een verfblik. Ook was er volop entertainment op de vakbeurs, zoals bij Sigma Coatings. Zij hadden op de woensdagavond een happy hour met een dj en Sikkens Center had een spelelement met ‘raad de plaat’. Zij presenteerden zich in een huis met de slogan vakmanschap is mensenwerk”, zegt John Leicht namens organisator Easyfairs.
Er waren verder op diverse stands demonstraties te volgen van onder meer Tri-al bv die meerdere keren per dag de vloeibare terrazzo presenteerden. Verder konden bezoekers spuittechnieken uitproberen bij onder andere WSB Finishing Equipment B.V. en werd op diverse stands geschilderd.

Het innovatieplein op de beursvloer werd positief ontvangen door bezoekers. Hier werden in totaal 13 innovaties gepresenteerd op een zuil. John Leicht: “Bovendien werd de combinatie S.G.A. Vakdagen en Verticaaldagen Benelux wederom positief ervaren door bezoekers. Steeds meer schilders gebruiken namelijk een hoogwerker in plaats van een steiger. De hoogwerkersbranche is een relatief kleine markt. Hierdoor was dit hét netwerkmoment bij uitstek voor hen.”

In 2020 vindt S.G.A. Vakdagen plaats op 3, 4 en 5 november in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens de afgelopen editie hebben al ruim 70 van de 160 exposanten zich direct ingeschreven voor 2020. Voor meer informatie: www.sga-gorinchem.nl.