LED bouw- en werklampen en USB data- en oplaadkabels

Artikel delen

In de bouw en industrie behoeft de naam Caterpillar geen uitleg. CAT is voornamelijk bekend van groot materieel, maar het bedrijf heeft ook een complete productlijn van CAT LED-lampen, genaamd CAT® Lights.

Het uitgebreide assortiment van Caterpillar verlichting heeft een zeer goede kwaliteit en voldoet aan de hoogste professionele standaard. Bovendien zijn de lampen voorzien van de nieuwste LED-technologie. Dit is dan ook de reden geweest voor Lintner om deze complete en zeer professionele productlijn op te nemen in het assortiment. Het is immers van belang voor veilig en efficiënt werken, dat de werkplek altijd goed verlicht is.

Het CAT-programma bevat een uitgebreide selectie van zaklampen zowel met batterij als oplaadbare modellen. Ook platte werklampen, inspectielampen en compacte handschijnwerpers is terug te vinden in deze uitgebreide collectie. Verder is er keuze uit kabel gebonden bouwlampen, maar ook uit bouwlampen die langdurig functioneren op accu. Tot slot is er een ruime keuze aan hoofd- en neklampen, zodat beide handen vrij blijven. Alle lampen zijn verkrijgbaar in diverse lichtsterktes (lumen), wel en niet dimbaar, met en zonder focus, en powerbankfunctie. En niet geheel onbelangrijk; ze zijn gemakkelijk te bedienen en stoot- en spatwaterdicht.
Inmiddels heeft Lintner BV ook CAT USB data- en oplaadkabels voor alle moderne mobiele telefoons opgenomen. Verkrijgbare types: CAT-Apple Lightning, CAT-Micro USB en CAT-USB Type-C.

Lintner BV
www.lintner.nl