Agile Leren; inzoomen op relevante kennis met de beste experts!

Artikel delen

De corona-crisis heeft een enorme impact op de mens en forceert een afbreuk in onze sociale cohesie. Het vraagt om een plek waar we collega’s, vakmensen en experts bij elkaar kunnen brengen om verbinding te houden als mens en professional. Die plek biedt Bouwradius in samenwerking met Rockpit.

Een plek waar kwaliteit en samen actief meedoen centraal staan en iedere dag een keuze kan worden gemaakt voor het gewenste team van experts.
Vanuit onderling vertrouwen wordt samen met experts in een interactieve sessie relevante kennis met elkaar gedeeld en besproken. Kwaliteit van gedeelde kennis en interactie staan centraal. De medewerker kan iedere dag zelf een keuze maken voor het gewenste team van experts.
Samen met de deelnemers bepaalt de expert binnen een online zoom-omgeving het onderwerp dat behandeld gaat worden, zodat de gedeelde kennis relevant is en zo goed mogelijk aansluit bij de werkelijke behoefte van de deelnemers. De sessie wordt afgesloten met een kwalitatieve opdracht, waarmee de deelnemer een badge kan verdienen. Daarnaast is er ruimte om onderling met elkaar kennis en (praktijk-)ervaringen te delen die direct toepasbaar zijn in de eigen werkomgeving.

Voor de werkgever creëren wij de ideale omgeving om dagelijks werkelijk alle specialistische kennis interactief en in ‘vrije vorm’ uit te serveren aan de betrokken medewerkers. Het geeft uiteindelijk een duidelijk inzicht in welke experts zijn bezocht en het aantal badges dat is vergaard, vanuit de kennisbehoefte van de specifieke medewerker.
Ontstaat er behoefte aan een nieuwe expert, dan voegen wij deze zo snel mogelijk toe aan de omgeving. Flexibel, interactief, betaalbaar en leuk!

Neem contact op met Bouwradius:
Rob van Nieuwburg
Email: r.v.nieuwburg@bouwradius.nl
Tel: 079-368 58 00 | 06-136 97 197