Voorkom stormschade aan uw pand

Artikel delen

Het duurt niet lang meer voordat de herfst officieel begint. Kenmerkend aan dit seizoen is het wisselvallige weer waarvan herfststormen geregeld een onderdeel zijn. Iedereen kent het probleem wel: de harde wind zorgt ervoor dat ramen en deuren hard uit iemands hand worden getrokken. Het resultaat hiervan is vaak schade aan het beslag en/of de wand.

DICTATOR biedt de oplossing om schade aan bijvoorbeeld net opgeleverde pand te voorkomen: de deuropeningsbegrenzer. Dit product is ideaal voor ramen en deuren die te snel openen door bijvoorbeeld de wind, tocht of doordat de deur simpelweg eenvoudig te hard openzwaait. De deuropeningsbegrenzer beperkt namelijk de openingssnelheid en openingshoek van de deur of het raam. Hierdoor kan deze niet te hard openzwaaien en wordt schade aan het beslag of de wand voorkomen.

Voorheen waren de deuropeningsbegrenzers van DICTATOR standaard uitgevoerd in verzinkt staal, maar sinds kort levert het bedrijf in plaats daarvan, dankzij de nieuwe eigen spuiterij in Berlijn, gelakte versies aan. Er zitten verschillende voordelen aan deze versies:

  • De corrosiebestendigheid van de gelakte deuropeningsbegrenzer is beter dan de verzinkte versie.
  • De gelakte versie (standaard in RAL 9006, blank aluminiumkleurig) is esthetisch fraaier dan de verzinkte versie.\
  • Gezien er op aanvraag verschillende kleuren beschikbaar zijn, kan de deuropeningsbegrenzer naar eigen smaak en op basis van de actuele kleurentrends gelakt worden.

DICTATOR
www.dictator.nl