Hakron Kruisstenen: Nederlands kwaliteitsproduct uit eigen productie!

Artikel delen

Kruisstenen van Hakron, ook wel kimstenen genoemd, worden bij doorgaande wand- en vloerconstructies in de tunnelbouw toegepast. Hiermee maakt u snel een aanslag voor de wand- en tunnelbekisting. De Kruisstenen worden in eigen beheer op maat geproduceerd in Nederland.

Hakron biedt keuze uit verschillende types:
Kruisstenen: aanslagblok voor 2 wanden en 2 vloeren.
Eindgevelstenen: aanslagblok voor 2 wanden en 1 vloer.
Hoekstenen: aanslagblok voor 1 wand en 1 vloer
Topstenen: aanslagblok voor 1 wand en 2 vloeren

Hoekstenen en Topstenen zijn ook leverbaar met ingestort kimanker (zonder draadeind).

Hakron is producent en toeleverancier van producten voor de beton- en woningbouw. Uiteraard omvat het assortiment ook een uitgebreid pakket producten voor de tunnelbouw. Zie de online catalogus op www.hakron.nl of vraag een gedrukt exemplaar aan van de onlangs verschenen Hakron productcatalogus 20.

Meer informatie:
Hakron
T: 0341 27 88 10
E: verkoop@hakron.nl
I: www.hakron.nl