Dakkapelsteigers: veilig & veelzijdig

Artikel delen

Product- en opbouwkennis van steigers moet altijd actueel zijn bij Custers. Daarom ging het bedrijf de uitdaging aan om bij een van de eigen medewerkers de forse dakkapel in de steigers te zetten.

Mooi is de mogelijkheid om in de lengte door te bouwen met dit veel verkochte dakkapelsysteem. De variabele uitbouwlengte richting dakkapel (tot 4 vloeren) geeft veel flexibiliteit. Veilige toegang via de steiger op de grond én prettig werken op de stabiele werkvloer langs de volledige dakkapelvoet maakt het plaatje compleet. Custers staat dan ook voor ‘Safe access’.
Naast deze grote versie heeft Custers ook een budgetvriendelijke CR versie in het assortiment: hiermee bouw je tot maximaal 2 vloeren uit richting de dakkapel.

Sterk punt van beide universeel toepasbare systemen is dat het uitwijkconsoles met geïntegreerde leuning zijn: hierdoor ontstaat direct optimale veiligheid tijdens montage en gebruik. Door de zachte schuimrollen waarmee het systeem op het dak steunt wordt bovendien schade aan de soms gevoelige dakbedekking tot een minimum beperkt. Ga voor meer informatie over onze dakkapelsteigers & uitwijkconsoles naar de website.

Custers Hydraulica B.V.
www.custers.nl