Nieuw veiligheidsproduct maakt eind aan gevaarlijke situaties door losse veters

Artikel delen

Safe Lace Europe heeft onlangs een innovatief product op het gebied van veiligheid gelanceerd in Europa, genaamd Safe Lace Industrial. Op een simpele manier zorgt het product ervoor dat losse veters en loshangende veterlussen op de werkvloer voorgoed verleden tijd zijn. En dat is hard nodig, want uit onderzoek blijkt dat struikelen- en vallen op de werkvloer al jaren op de eerste plaats staat in de top 5 van bedrijfsongevallen.

Het voorkomen van losse veters en loshangende veterlussen op de werkvloer blijkt in de praktijk lastig voor zowel werkgevers als werknemers. Het is een alledaags probleem en zorgt voor onveilige situaties. Naast het gevaar van struikelen en vallen liggen zwikken, ontwrichten en verstuiken van voet en enkel ook op de loer. Daarmee is het risico op bedrijfsongevallen en langdurig verzuim groot. Bij werken op grote hoogtes en in de buurt van machines, zijn gevaarlijke situaties en daarbij horende gevolgen nog groter.

Safe Lace Industrial is een nieuw veiligheidsproduct en maakt voorgoed een einde aan losse veters en loshangende veterlussen. Gert Jan van Spanje, categorymanager bij Intersafe B.V. zegt hierover: “Als leverancier van veiligheidsproducten ben je altijd op zoek naar ‘pareltjes’. Safe Lace Industrial is er wat ons betreft zo een. Het verhaal van dit product klopt van begin tot eind, een welkome aanvulling in ons assortiment”. Hiermee doelt hij mede op het feit dat de eigenaren van de Houtense start-up bewuste keuzes hebben gemaakt in het ontwikkelproces. Zo wordt Safe Lace Industrial in Europa geproduceerd en verpakt in Nederland door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een gratis sample is te verkrijgen via de website van Safe Lace Industrial.

Safe Lace Industrial
Schuif. Strik. Sluit.
www.safelaceindustrial.eu