Wegwijs in lijmproducten voor binnen en buiten

Artikel delen

Door de bomen het bos juist wel zien, dat kan dankzij Lijmexpert. Er is sprake van zoveel lijm- en kitproducten voor de bouwsector dat een correcte toepassing feitelijk niet meer zonder gedegen advies kan. “Dat is precies wat wij als onafhankelijke expert doen,” verzekert Maarten Eerland, directeur/eigenaar van Lijmexpert BV. “We geven graag advies over het beste lijmproduct voor een toepassing; voor vloer, wand of dak, voor binnen of buiten. Daarnaast leveren wij die producten in elke gewenste hoeveelheid. We hebben naast topmerken ook hoogwaardige ‘private label’ productlijnen. Deze kunnen we ook leveren in kleine aantallen, uniek in de lijmwereld.”

Maarten Eerland heeft jarenlange ervaring in de lijmbranche. “Kwaliteit en duurzaamheid zijn essentiële graadmeters om een lijm op te selecteren. Door het grote netwerk wat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd in de lijmbranche, weten we als geen ander welke lijmfabrikant de beste producten maakt. Iedere lijmfabrikant heeft z’n specialismen. Andersom kennen zij ons en door onze vakkundigheid en eerlijke benadering willen ze graag aan Lijmexpert leveren. We kunnen zelfs producten op specificatie van de klant daar laten ontwikkelen. En mochten we onverhoopt geen oplossing kunnen bieden, dan verwijzen wij door naar iemand in ons netwerk om de klant toch te helpen.”

Lijmexpert kan een compleet pakket aan lijm- en afdichtingskitten, accessoires, apparatuur, 1K- en 2K lijmen leveren. Denk aan lijmsoorten als contactlijm, polyurethaan, hotmelt, epoxylijm, polymeer en methylmethacrylaat, alsmede acrylaat- en siliconekitten en een groot assortiment technische sprays. Eerland: “We zijn de specialist die meedenkt in het hele traject van het lijmproces. Te beginnen met een degelijk advies, want daar staat of valt de keuze van de juiste lijm mee.”

Lijmexpert BV
www.lijmexpert.com