Nieuw: stucsteiger met vergroot werkplatform

Artikel delen

De laatste tijd krijgt Custers vaker de vraag of het bedrijf een product met een vergroot werkplatform in het assortiment heeft. In het kader van innovatie heeft het bedrijf daarom, op basis van de robuuste Foldy vouwsteiger, de nieuwe Custers Stucsteiger ontwikkeld met nieuwe samenstellingen.

steiger voor haldeur

Als twee handige Foldy vouwsteigers worden voorzien van speciale platformdragers, kunnen op een veilige manier extra vouwsteigerplatformen gemonteerd worden tussen de steigers. In het geval van de 1,8m platformlengte is er een versmald hulpplatform ontwikkeld om een goed passende werkvloer te krijgen.

De Custers Stucsteiger is ideaal voor stukadoors die vaak maar een beperkte platformhoogte nodig hebben. Uiteraard is deze oplossing ook perfect voor installatie-, montage-, schilder- en schoonmaakwerkzaamheden aan plafonds. Vakmensen realiseren in een mum van tijd een werkoppervlak van 5,8m2 tot 9,8m2: veilig & ergonomisch werken, want de steiger hoeft minder vaak verplaatst te worden. En dat levert pure tijdwinst op. Veilig meters maken tegen een nette prijs: u koopt de nieuwe Custers Stucsteiger al vanaf € 990,- excl. BTW.

Custers Hydraulica B.V.
www.custers.nl