Noxxidoors biedt deuroplossingen

Artikel delen

Twee specialisten in hang- en sluitwerk en een producent van specialistische binnendeuren bundelen de krachten in Noxxidoors. Een nieuwe onderneming voor geïntegreerde deuroplossingen voor de utiliteitsmarkt.

groep mensen

De afgevaardigden van de samenwerkende organisaties. Van links naar rechts: Pepijn Kokke (General Manager Limburgia), Tony Broer (Financieel Directeur Isero), Remco Lammen (Directeur Polvo) en John Dortants (Financieel Directeur Xidoor).

Polvo, Isero en Limburgia zijn volledig complementair aan elkaar. Samen bedienen ze de utiliteitsmarkt met geïntegreerde deuroplossingen. Voor aannemers resulteert de samenwerking in meer efficiency en lagere faalkosten.

Optimale stroomlijning

Polvo en Isero leveren mechanisch en elektronisch hang- en sluitwerk. Limburgia is expert in specialistische binnendeuren. De samenwerking is het antwoord op signalen uit de markt. Noxxidoors biedt een project-specifieke combinatie in deuren én hang- en sluitwerk voor utiliteitsnieuwbouw. De oplossingen worden aangeboden vanuit één partij voor een optimale stroomlijning van het productie- en leveringsproces. Bovendien beschikt Noxxidoors door de bundeling van krachten over alle benodigde certificaten.

Eén aanspreekpunt

“Met Noxxidoors heeft de aannemer één aanspreekpunt voor advies, ontwerp, productie en montage. Dat verhoogt de efficiency en verlaagt faalkosten. Bij de montage kunnen deuren kant-en-klaar worden ingehangen”, aldus Pepijn Kokke, general manager van Limburgia en woordvoerder namens de drie partners.
Kokke benadrukt daarbij dat Noxxidoors geen fusie is. “Het is met nadruk een samenwerking waarbij we gebruik maken van elkaars expertise. Waarbij ieder vanuit eigen ervaring en deskundigheid bijdraagt aan de beste en meest complete deuroplossingen voor de markt.”