Plastic-vrije verpakkingen voor multitool zaagbladen

Artikel delen

Qblades gaat als eerste multitool merk over op 100% plastic-vrije verpakkingen. Een bijdrage aan een beter milieu én een voordeel voor alle gebruikers. Het gaat namelijk om een gebruiksvriendelijke verpakking met duidelijke productinformatie en het doosje is hersluitbaar.

verpakking van Qblades

Multitool zaagbladen zijn in verschillende aansluitingen verkrijgbaar. Kies voor je gemak de nieuwe Starlock aansluiting (SL of SLM) of gebruik de huidige universele (UN), Supercut (SC) of DeWalt (DW) aansluiting. Op de verpakkingen staat een grote productfoto en de betreffende aansluiting. Op de achterzijde van de verpakking staat vermeld op welke machines het zaagblad past. Qblades levert zaagbladen voor alle merken multitools.

Kleurcodes

Het juiste zaagblad voor elke klus. Zaag je alleen door hout of pvc, gebruik dan een HCS zaagblad (kleurcode geel). Wil je naast hout ook profielen, spijkers of zelfs een metalen buis zagen, kies dan voor een Bi-metalen zaagblad. (kleurcode blauw). Voor het vervangen van een badkamertegel of een andere bewerking met steen of beton zijn er diverse zaagbladen met hardmetaal of diamant leverbaar (kleurcode paars). Ook voor het verwijderen van kit of lijmresten heeft Qblades diverse accessoires in het assortiment (kleurcode groen). Daarnaast zijn er SETS leverbaar voor diverse toepassingen (kleurcode rood).

Ook qua verpakkingen onderscheidt Qblades zich van andere merken en levert topkwaliteit zaagbladen in alle aansluitingen. Daarom is Qblades ‘De keus van de vakman’. Voor het gehele assortiment geldt: altijd 10 + 1 gratis! Verkrijgbaar bij de professionele vakhandel.

Qblades
www.qblades.com