Draadborstels voor verwijderen van vuil, roestresten en metaalbramen

Artikel delen

Het zeer brede assortiment Klingspor-producten wordt uitgebreid met een serie draadborstels voor doelmatige metaalbewerking, zoals het snel en eenvoudig verwijderen van vuil van metalen oppervlakken. Remco Welbergen, Key-Account-Manager Klingspor Nederland: “Draadborstels horen in ieders gereedschapskist, omdat ze goed presteren in combinatie met elektrisch gereedschap of bij off-handschuurtoepassingen. Wij hanteren als Klingspor het motto ‘alles uit één hand’ en daarom kon deze verbreding niet uitblijven. Het zijn kwalitatief hoogwaardige gereedschappen, want Klingspor is van origine een Duits bedrijf dat Europese topkwaliteit gereedschappen levert, al meer dan 125 jaar.”

borstels

Slijpschijven, stiftfrezen, schuurbanden/wielen, boorkronen, het is een kleine greep uit het brede Klingspor-assortiment dat iedere vakman in de bouw- en installatietechniek tot z’n beschikking kan hebben. Patrick van Minsel, Algemeen Directeur Benelux: “De vakman kent onze producten inmiddels, die al vele jaren in Nederland via ons dealernetwerk verkrijgbaar zijn. Betrouwbare producten, compleet met een uitstekende service. We zijn ook altijd bereid advies te geven over onze producten via onze technische buitendienstmensen. Ook over de nieuwe draadborstels. We zijn overigens altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, want we willen het hele scala van grove tot fijne (na)bewerkingen in de bouw bestrijken.”

De draadborstels zijn vanaf 1 april beschikbaar in verschillende uitvoeringen voor het perfecte resultaat. Of ze nu getordeerd of gegolfd zijn of met een roestvrije of hoogwaardige staaldraad, met een messing draad of met SiC draad vervaardigd zijn, de borstels bieden het juiste gereedschap voor elke toepassing. In vele vormen: ronde borstels voor het voorbereiden en afwerken van lasnaden, pipelineborstels voor het reinigen van U/V-naden in pijpleidingen, leidingwerk of containerbouw; kegelborstels voor werkzaamheden op moeilijk toegankelijke plaatsen; komborstels voor het reinigen van grote oppervlakken; penseelborstels voor het reinigen van boorgaten. En niet te vergeten: handborstels waarmee oppervlakken en lasnaden kunnen worden gereinigd.

Klingspor
www.klingspor.nl