Nieuwe samenwerking Treetop

Artikel delen

Sinds dit jaar maken Herke ICT en HomeDNA onderdeel uit van Treetop (voorheen VMS). Zij sluiten aan bij Admicom Systems, Brickz en Kraan Bouwcomputing. Door deze nieuwe samenwerking bedient Treetop met haar automatiseringsoplossingen de hele bouwsector.

logoFocus op verbeteren, innoveren en verbinden

Herke ICT, HomeDNA, Admicom, Brickz en Kraan hebben de krachten gebundeld om ambitieuze ZZP’ers en klein- midden- en grootbedrijven in de bouw te laten excelleren. Treetop gebruikt namelijk de nieuwste technologieën en biedt automatiseringsoplossingen om bouwbedrijven slimmer, sneller en meer winstgevend te laten werken. Waar ieder softwaremerk haar eigen specialisatie kent met een continue focus op verbeteren, innoveren en verbinden.

Samen klaar voor de toekomst

Treetop is met haar labels sterk in software die feilloos aansluit op bedrijfsprocessen in de bouw en ondersteunt bij de digitale transformatie. Treetop helpt organisaties met slimme, efficiënte en toekomstgerichte automatiseringsoplossingen. Van (BIM) calculaties, werkbegrotingen, projectbewaking, kopersbegeleiding, materieel en service en onderhoud. Tot portalen, apps, een relatiebeheer en het ontzorgen en beheren van de ICT omgeving.

Nog meer kennis en ervaring

Herke ICT, HomeDNA, Kraan en Admicom zijn al jaren gerenommeerde softwareleveranciers. Samen met Brickz bieden zij een productaanbod voor de hele bouwsector en beschikken zij over jarenlange branchespecifieke kennis en ervaring. Treetop, working together.

Meer info: www.treetop.nl