Speciale werk T-shirts voor de lente

Artikel delen

Bedrijfskleding moet niet alleen robuust zijn en bescherming bieden, het moet bovenal prettig te dragen zijn. Daarom biedt Carhartt, het originele merk werkkleding uit de VS, de Carhartt K87, het T-shirt met borstzak. Dit speciale T-shirt blijkt in de VS een succes en is nu ook voor Nederlandse bouwvakkers beschikbaar. Dit heren-T-shirt heeft een ruime en comfortabele pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid. Daarnaast is het stevig en slijtvast.

maan zaagt plank

De K87 is een klassieker die zich niets heeft aangetrokken van trends of tijd. Het T-shirt is gemaakt van sterk katoen, speciaal voor zware dagen op het werk. Marga Stehmann, Marketing Manager voor Carhartt: “Het stevige katoenen ontwerp en de strakke look waren al snel favoriet onder de werkers die het in de VS uitprobeerden. Juist op warmere dagen in de lente. Het is een perfecte keuze werkkleding voor de komende maanden. De K87 is op de Nederlandse markt beschikbaar in verschillende kleuren, als zwart en wit, maar ook in meer opvallende kleuren als groen, rood en blauw. De T-shirts hebben standaard een borstzakje voor kleine spullen.”

Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Stehmann: “Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Als heel snel na de start in de VS werden klassieke kledingproducten aangepast voor een Europees publiek. Inmiddels is het merk wereldwijd verkrijgbaar. We ontwikkelen voortdurend technologieën om onze werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder extra stevigheid, sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort, flexibiliteit etc. Bekijk het hele assortiment op onze website.”

Carhartt
www.carhartt.com