Webinar: produceren vanuit digitalisering

Artikel delen

Digitalisering is al jaren een belangrijk gespreksonderwerp in de bouw. Kijk naar BIM en Internet of Things. Maar het is tijd voor een volgende stap: productie vanuit digitalisering.

In de bouw draait het steeds meer om oplossingen. Daarbinnen speelt digitalisering een belangrijke rol. Geautomatiseerde productielijnen en digitaal aangestuurde fabrieken zijn geen uitzondering meer. Digitalisering leidt tot meer efficiëntie en minder bouwfouten. Ook de mogelijkheden met betrekking tot klantgericht produceren vormen een voordeel.

In dit webinar op 6 april gaan we in op de rol van digitalisering in de bouw. Van productielijnen tot grote fabrieken. Welke voordelen levert die ontwikkeling producenten, bouwers en de rest van de bouwkolom op? Welke voorbeelden zijn er en wat kunnen we de komende jaren verwachten? We zetten een stip aan de horizon! Met concrete kennis en cases.

Gratis aanmelden kan hier: https://online.prefabbeurs.nl/nl/aanmelden-en-programma-digitalisering/

Moderator


Henri Busker – Consultant, USP Marketing

Met o.a. de volgende sprekers:


Dorien Staal Algemeen directeur, Voorbij Prefab


Gert van Vugt – Co founder & CEO Sustainer Homes