Opgefriste inpandige galerijvloeren in seniorenflat

Artikel delen

Aan de Lockhorststraat in Didam staat een seniorenflat. De flat is gebouwd in 1995 en is gelegen in een rustige wijk, op loopafstand van het dorpscentrum.

pand gevel

PROJECTVOORWAARDEN

De inpandige siergrind-galerijvloeren beslaan 150 m2 en zijn aan onderhoud toe. De vloeren zijn verkleurd en vervuilen snel. Ze kunnen lastig schoongemaakt worden en vertonen scheuren, veroorzaakt door het ontbreken van bewegingsvoegen.

vloer

SIKA OPLOSSING

De inpandige galerijvloeren zijn door de applicateur, Exclusieve Gietvloeren, voorzien van een gietvloerafwerking van het Sika ComfortFloor® Systeem. Een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing die de vloeren een moderne en warme uitstraling geeft.

De oorspronkelijke siergrindvloer is afgedicht met Sikafloor®-150. Deze epoxyprimer is eenvoudig aan te brengen en geef weinig geur af. Bovendien is de droogtijd aanzienlijk verkort, van twaalf naar vier uur, door de inzet van de Sikafloor®-54 Booster. Allemaal belangrijke kwaliteiten voor een product dat binnen wordt toegepast.

Over de primer is Sikafloor®-3000 aangebracht in een grijze kleur. Deze hoogwaardige alifatische PU-gietvloer is vervolgens ingeblazen met zwarte en witte chips. De vloer is tot slot afgewerkt met een eenvoudig te reinigen seallaag van Sikafloor®-304W die vrijwel reukloos is bij het aanbrengen. De afwerking geeft de vloer een matte uitstraling en is bovendien UV-bestendig.

Het Sika ComfortFloor® Systeem is door Exclusieve Gietvloeren binnen één week volledig aangebracht.

SIKA PRODUCTEN

  • Sika ComfortFloor® Systeem
  • Sikafloor®-150
  • Sikafloor®-3000
  • Sikafloor®-304W

BETROKKEN PARTIJEN

Opdrachtgever: Plavei, Didam
Applicateur: Exclusieve Gietvloeren, Halle

 

SIKA NEDERLAND B.V.
www.sika.nl