Roestwerende hout constructieschroeven met milieuvriendelijke EP5-coating

Artikel delen

Nieuw in het Woodies® Ultimate hout constructieschroeven assortiment is de prijsgunstige Shield Blackline range. De roestwerende hout constructieschroeven zijn gemaakt van gehard staal en voorzien van een milieuvriendelijke EP5-coating. Dit maakt de Woodies Shield-schroeven veel sterker en duurzamer dan roestvrijstalen schroeven.

catalogus

De EP5-coating zorgt voor een hoge mate van corrosiebestendigheid en maakt de schroeven bestand tegen slijtage, krassen en andere mogelijke schade. De schroeven hebben een ETA-keuring en zijn C4-gekwalificeerd (hoogste klasse roestbescherming).
Al deze eigenschappen maken de Woodies Blackline Shield anti-roestschroeven ideaal voor veel buitentoepassingen. Ze zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen verzonken kop, tellerkop, cilinderkop, als ook de scharnierschroef en potdekselschroef. De schroeven sluiten zowel aan op de huidige trend van het zwarte deurbeslag en diverse andere bevestigingstoepassingen, als ook die van het zwarte tuinbeslag.
Het hele zwarte schroeven en beslag programma is opgenomen in de nieuwe ASF Fischer Blackline catalogus. De Blackline artikelen en concepten zijn uit voorraad leverbaar.

ASF Fischer BV
www.asf-fischer.nl