PUR winactie aankoop van isolatieproducten

Artikel delen

Bij isolatie is het van belang dat je een goede kwaliteit PUR gebruikt. Als kieren of gaten niet goed zijn afgedicht kan het ervoor zorgen dat andere voorzorgsmaatregelen rondom isolatie tevergeefs zijn geweest. Gelukkig heeft Kelfort diverse soorten PU-Schuimen die geschikt zijn voor jouw situatie.

banner

Kun jij tijdens het werken wel wat extra energie gebruiken en wil je daarnaast kans maken op €1.000,- shoptegoed van Kelfort? Dat kan! Bij aanschaf van 2 bussen PUR ontvang je een gratis blikje “Kelfort Energydrink”. Elk actieblikje bevat een QR-code die je gemakkelijk kunt scannen met een mobiele telefoon. Scan de code, laat je gegevens achter en wie weet win jij straks €1.000,- shoptegoed! Ga naar Kelfort.nl/verkoopadressen en zoek jouw Kelfort dealer in de buurt. De winnaar wordt bekend gemaakt via e-mail. Let op, voor het aantal actieblikjes geldt op = op.

Kelfort heeft een breed assortiment aan producten voor professionals in de bouw en industrie. Van kit, purschuim en lijm tot bevestigingsmiddelen, kabelhaspels, bouwlampen en trappen: Kelfort heeft voor elk project de juiste oplossing!

Kelfort
Kelfort.nl/purwinactie