De Southern Cross Zip: nu in zwart

Artikel delen

150 mm hoge enkellaars met veters en ritssluiting aan de zijkant. Waterafstotend rundleer en gestikt met nylondraad. Geschulpte gewatteerde kraag en tong, met stalen neus en kruipneus. De schoen is gevoerd met Baltico®: een zacht, niet-schurend, hydrofoob materiaal dat transpiratievocht afvoert waardoor de huid koel en droog blijft.

De kruipneus en loopzool zijn versterkt met PureGRAPH® Graphene waardoor de duurzaamheid en slijtvastheid ongeëvenaard zijn. Onafhankelijke testresultaten tonen 200% meer slijtvastheid. De antistatische loopzool van thermoplastische urethaan (TPU) is hittebestendig tot 130 ºC. De penetratiebestendige tussenzool vermindert de kans dat scherpe voorwerpen de zool doorboren. Krachtige, flexibele antibacteriële niet-geweven inlegzool over de gehele lengte om extra steun en comfort te bieden. Dit voetbed is gemaakt van zacht polyurethaan dat zijn vorm en dikte behoudt gedurende de gehele levensduur van de veiligheidsschoen.

De Steel Blue Trisole®-comforttechnologie is een gepatenteerd zoolsysteem met drie dichtheden voor een hoog niveau van comfort, schokabsorptie en energieteruggave. Het systeem gebruikt PORON® als energie-absorberende kussens onder de drukpunten van de voet om de gebruiker een superieur gevoel van comfort te bieden. PORON® wordt ook gebruikt in sportschoenen voor eenzelfde comfort en schokabsorptie.

Alle veiligheidsschoenen van Steel Blue zijn individueel getest en gecertificeerd volgens de belangrijke internationale veiligheidsstandaarden. Steel Blue staat achter het comfort en de kwaliteit van onze werkschoenen met onze 30-dagen 100% Comfort Garantie. Zo overtuigd zijn wij dat Steel Blue voor jou de juiste werkschoenen heeft.