Uw interieur esthetisch in het juiste licht

Artikel delen

Modern design gekoppelt aan de hoogste functionaliteit. Met buitenjaloezieën van Warema bereikt u een individuele lichtatmosfeer in uw interieur, de gevel krijgt een nieuwe uitstraling en draagt u bij aan de energie-efficiëntie van het gebouw.

Met buitenjaloezieën wordt het daglicht stijlvol bestuurd

huis met buitenjaloezieën

Copyright: Warema

Gevel-buitenjaloezieën: de allrounders

Deze buitenjaloezieën kunnen in bijna elke gevel worden geïntegreerd. Er staan verschillende lamellengeometriën ter keuze, die bijvoorbeeld de ruimte optimaal verduisteren of de doorkijk naar buiten kunnen verbeteren.
Met een maximale breedte en hoogte van vijf meter beschaduwen gevel-buitenjaloezieën ook grote glasfronten, stijlvol en windstabiel.

Voorbouw-buitenjaloezieën: individueel planbaar bij moderniseringen

Voorbouw-buitenjaloezieën hebben vooral voordelen bij moderniseringen. Voor maximale vrijheid bij de vormgeving zijn voor deze buitenjaloezieën verschillende kappen verkrijgbaar. Warmtebruggen worden met voorbouw-buitenjaloezieën betrouwbaar vermeden, zodat er geen hogere verwarmingsbehoefte bij het raam ontstaat.

Hoge energie-efficiëntie door automatische besturing

Automatische besturing zorgt ervoor dat de zonne-energie in de winter de verwarming ondersteunt en in de zomer de warmte niet eens de kamer binnendringt, waardoor het energieverbruik vermindert. Met de WAREMA climatronic® 3.0 worden buitenjaloezieën, afhankelijk van dagtijdstip, helderheid, of wind, automatisch omhoog bewogen, en kunnen zelfs met een nauwkeurig bestuurde hoek de stand van de zon volgen.

De individuele uitrusting breidt de functionaliteit verder uit

Er bestaan individuele, verschillende uitrustingsmogelijkheden. De valbeveiliging VisioNeo bij ramen die tot de vloer reiken. De noodbedieningsset maakt bij noodgevallen binnen enkele seconden de deuren als vluchtweg vrij. Buitenjaloezieën met de aanvullende technologie ProVisio bieden een aanzienlijk geoptimaliseerde doorkijk bij gelijktijdig verbeterde inkijkbeveiliging.

WAREMA International GmbH
www.warema.nl