PVC tegels ideaal voor iedere toepassing?

Artikel delen

Als vastgoedmakelaar, vloerenlegger, tegelzetter of aannemer wilt u natuurlijk de vloer van uw klant of huurder zo netjes en strak mogelijk aanleveren. Het liefst ook tegen een aantrekkelijke inkoopprijs.

Bent u voor uw klanten, huurders of panden op zoek naar een geschikte vloer? PVC tegels zijn dan een goede optie, omdat – naast de partijverkoop en korting voor grootverbruik die u krijgt bij PVC Tegelshop – de tegels grote voordelen hebben.

De tegels zijn namelijk:

 • Gemakkelijk te leggen en te vervangen, wat het ideaal maakt voor werkplaatsen, huurwoningen, et cetera,
 • Zwaar belastbaar en slijtvast en dus ideaal voor bijvoorbeeld de industrie,
 • Eenvoudig in onderhoud en dus een duurzame keuze,
 • Dankzij de vele kleuren, patronen en structuren geschikt voor elk interieur en project.

PVC tegels steeds populairder

Wilt u een nieuwe garagevloer of een werkplaatsvloer,  voor uzelf of uw klant? Of ben u op zoek naar een nieuwe balkonvloer voor uw huurders of project? Bij bedrijven en ondernemers is het gebruik van PVC tegels tegenwoordig uitermate populair. Eerst oude vloeren slopen met veel stof en overlast is niet meer nodig; dat bespaart alweer kosten. Bovendien maken de klikverbindingen van de tegels een snelle montage mogelijk. De PVC tegels worden ingekocht voor onder andere huurwoningen, werkplaatsen, winkels en horecabedrijven.

Klanten zijn onder andere:

 • Vloerenbedrijven
 • Vloerenleggers
 • Stoffeerders
 • Projectstoffeerders
 • Makelaars
 • Aannemers en ZZP’ers
 • Onroerend goed beheerders
 • Tegelzetters
 • Parketleggers en parketbedrijven
 • Coatingbedrijven/ Vloerencoaters

Waarom inkopen bij PVC Tegelshop?

PVC Tegelshop biedt de zakelijke inkoper van PVC tegels voordelen. Zo profiteert u bijvoorbeeld van bulk- of partijkorting. Ook heeft het bedrijf al tientallen jaren ervaring, en kan daardoor altijd vakkennis en advies op maat bieden. PVC Tegelshop is bovendien nummer één leverancier van PVC tegels, en de klanttevredenheid wordt dan ook beloond met een 9,2.

PVC Tegelshop
www.pvctegelshop.nl