Prefab installatie-oplossingen in breedste zin van woord

Artikel delen

In een wereld die steeds sneller gaat, waarin alles draait om efficiëntie en kwaliteit, moet de markt soms uitgedaagd worden om anders te denken. De durf hebben om te laten zien hoe het nóg slimmer, duurzamer en sneller kan, zonder af te doen aan kwaliteit. Dat is waar Preworxs voor staat.

prefab installatie oplossingen

De passie en specialisatie van het bedrijf betreft prefab installatie-oplossingen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om elektriciteit, verwarmen, koelen, ventilatie, water of gas. Modulair bouwen is niet nieuw; de prefab totaalpakketten waarin ze verschillende technieken en innovaties in één oplossing combineren zijn dat wel.

Samen met hun klanten streeft Preworxs iedere dag naar een beter resultaat. Ze denken graag mee en blijven testen, plannen en optimaliseren. Want toekomstbestendig resultaat vraagt om slim voorwerk, volgens het bedrijf.

Vanuit de productielocatie in Goes werken ze met een team specialisten aan de aanvragen van hun klanten. Preworxs beschikt over technisch specialisten die de aanvraag kunnen beoordelen en een installatieconcept kunnen ombouwen naar een prefab concept. Daarna verzorgt het bedrijf de productie, kwaliteitsborging en beschikt het over logistieke oplossingen voor op het project.

Preworxs
www.preworxs.nl