Profielen glasbalustraden nu ook in satijn zwart

Artikel delen

Zwart is een kleur die steeds meer wordt gezien in moderne bouwprojecten. In veel van die projecten worden ook glazen balustrades toegepast en de uitstraling daarvan moet natuurlijk perfect passen bij de rest van het gebouw. Het leveringsprogramma van de UNIQ profielen voor glasbalustrades is daarom uitgebreid met profielen in een satijn zwart geanodiseerde uitvoering. Zo kan de balustrade direct worden gemonteerd met profielen in de juiste kleur, die ook nog eens snel leverbaar zijn.

glasbalustrade

Het veel gebruikte UNIQ SB-O1S profiel voor topmontage is vanaf nu uit voorraad leverbaar in de satijn zwarte uitvoering. Dit profiel is veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld voor balkons, (dak)terrassen, windschermen, vides of langs trappen. Ook de bijbehorende hoekstukken, eindkappen en het u-profiel om de bovenzijde van de balustrade mee af te werken zijn direct leverbaar.

De andere profielen uit de UNIQ SB-O en SB-A serie zijn op aanvraag ook leverbaar in zwart. Zo is er voor iedere toepassing een mooie en passende oplossing, zowel voor particulier gebruik als voor toepassingen in publieke gebouwen.

UNIQ Smart Balustrades
www.uniq-balustrades.com