Verdi-lijn: ‘Uitvergroting van minimalisme’

Artikel delen

Behalve dat de plafondhoge Verdi deur-kozijncombinaties van Berkvens Deursystemen in kwalitatief en esthetisch opzicht onmiskenbaar tot het topsegment binnendeuren behoren, hebben de deursets ook een aantal praktische voordelen voor de aannemer en ontwikkelaar. Patrick Eppink, Technisch Commercieel Projectleider bij Berkvens zegt over de Verdi-lijn: “Het is een uitvergroting van minimalisme”. 

Samenstelling

Hiermee doelt hij onder meer op de vergelijking met binnendeuren met traditioneel bovenlicht. “Met de Verdi-deur heb je slechts twee stijlen, een dorpel en een deur. Van oudsher zie je dat binnendeuren veelal zijn samengesteld uit een deur in combinatie met bovenlicht. Dat betekent niet alleen dat je dan te maken hebt met meer onderdelen: extra glas, extra kozijn, dus extra arbeid. Ook in esthetisch opzicht wint Verdi het van de binnendeur met bovenlicht. Verdi zorgt voor een rustiger beeld. De plafondhoge deur is een meubelstuk, een interieurelement.”

Ontzorging

Verdi is een projectmatige deurset voor de woningbouw. Een onlosmakelijke combinatie van deur en kozijn. Naadloos op elkaar afgestemd. Afkomstig van een en dezelfde leverancier, die de deursets ook nog eens zelf monteert: Berkvens Deursystemen. In logistiek opzicht prettig voor de aannemer. De aannemer en ontwikkelaar of de ontwikkelende aannemer kunnen volgens Eppink bovendien rekenen op volledige support van Berkvens: “Ontzorging is een belangrijke kwaliteit van ons bedrijf. Dat geldt dus ook voor Verdi. Doordat wij de Verdi-deursets zelf monteren, zijn onze opdrachtgevers van een kwalitatief optimaal eindproduct verzekerd.”

Berkvens
www.berkvens.nl