Rubber/neopreen laarzen op hoog veiligheids- en comfortniveau

Artikel delen

Er waren beslist al goede rubber/neopreen veiligheidslaarzen op de markt. Zo heeft Buckbootz de BBZ6000 waterdichte veiligheidslaarzen, die al meer dan tien jaar hun waarde bewijzen voor gebruikers in de bouw- en industriesector en grond-, weg-, water- en spoorbouw. Bas van den Beukel, managing director van Buckbootz: “We hebben met de BBZ8000 nu een nieuwe generatie rubber/neopreen veiligheidslaarzen ontwikkeld, die een reeks extra voordelen biedt en daarmee voor een keerpunt in veiligheid zorgt. We bieden met dit product een zeer hoog niveau van veiligheid, comfort en duurzaamheid.”

laarzen

De nieuwe generatie waterdichte veiligheidslaarzen wordt gefabriceerd volgens een compleet nieuw assemblageproces met lichtgewicht materialen, speciaal verlijmingsproces tussen zool en bovenwerk en zonder inzet van metalen. De laars kent een aantal extra veiligheidsfeatures, zoals 360o reflectie tot 100 meter, lichtgewicht nano veiligheidsneus en lichtgewicht antipenetratie tussenzool. Voorts zijn deze veiligheidslaarzen antistatisch, antislip en voorzien van een olie- en hittebestendige zool. Van den Beukel: “Zichtbaar aan het werk zijn wordt steeds belangrijker. De zichtbaarheid van deze laarzen is maximaal.”

De combinatie veiligheid en comfort komt naar voren in de gecertificeerde enkelbescherming (EN AN) en support van de achilleshiel. Van den Beukel besluit: “De laars zit als gegoten. De gecertificeerde enkelbescherming is uniek in werklaarzen en zorgt voor een comfortabele pasvorm. Want naast veilig kunnen werken, moet men natuurlijk ook prettig kunnen werken. De hele dag door. We hebben binnen deze serie BBZ8000 verschillende kleurstellingen en een maatrange van 37 t/m 47.”

Buckbootz
www.buckbootz.nl