Dagelijks veilig en makkelijk werken op enkele of dubbele trap

Artikel delen

Leverancier Solide heeft z’n enkele en dubbele trap afgestemd op het gebruik door de (bouw)professional. Sales Manager Mischa Bos: “Vanzelfsprekend ontwikkelen wij veilige trappen die aan alle wettelijke eisen voldoen. Want je wilt je eigen veiligheid en die van anderen niet op het spel zetten op de bouwplaats! Daarnaast onderscheiden onze trappen en ladders zich door de praktische inzetbaarheid. Al onze productontwikkelingen beginnen bij de vraag wat bouwvakkers, dakwerkers, schilders, elektriciens en andere professionele eindgebruikers nodig hebben. Zo kom je tot trappen die zich elke dag weer bewijzen in hun functionele en veilige gebruik.”

Solide en DAS trappen en ladders zijn feitelijk onmisbaar voor elke klus. “Onze trappen zijn compleet uitgerust zodat je goed kunt werken, het hele jaar door. De aluminium trappen van Solide zijn standaard voorzien van een PU-poedercoating. Onbehandeld aluminium geeft zwart af, maar de beschermlaag zorgt ervoor dat de gebruiker geen zwarte handen meer heeft. Daarenboven worden extreme buitentemperaturen bij het aanraken van de ladders verzacht. In de winter vriezen je handen niet aan je trap vast en in de zomer verbrand je je handen niet als de zon er vol op staat. Zo zijn er meer troeven op te noemen, zowel voor de enkele PT trappen als de dubbele DT trappen.”

PT trappen

  • Speciaal ontworpen voor industrieel gebruik.
  • Bestaat uit 1 trapgedeelte en 1 steungedeelte.
  • Scharnierend platform.
  • Voorzien van 2 extra gelaste verstevigingen onderaan het trapgedeelte.

DT trappen

  • Dubbele trapladder met scharnierplatform voor industrieel gebruik.
  • Bestaat uit 2 trapgedeelten.
  • Extra beveiliging tegen spreiden en toeschuiven via 2e scharnierplatform onder het bovenste platform
  • Verkrijgbaar met beugel vast of klapbaar (vanaf 5 treden) (is een optie).

Bos: “Beide typen zijn van 2 tot 12 treden verkrijgbaar; de ideale maat voor de eindgebruiker zit er ongetwijfeld tussen. Daarnaast is er een scala aan accessoires beschikbaar die de klus op de trap extra makkelijk maken.”

Solide N.V.
www.solide.com

DAS
www.dasladders.be