Raab Karcher in actie voor de Ronald McDonald Huizen

Artikel delen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Raab Karcher. Het ondersteunen van een goed doel maakt hier onderdeel van uit. Sinds een aantal jaren is Raab Karcher sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds. Met sponsoracties op de verschillende Raab Karcher vestigingen wordt geld ingezameld voor de Ronald McDonald Huizen in Nijmegen, Groningen, Rotterdam, Tilburg en Zwolle. Zowel medewerkers van Raab Karcher als klanten en leveranciers zetten zich hiervoor in.

Door het overhandigen van een cheque ter waarde van €8.003,88 is het sponsorbedrag symbolisch overhandigd aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Door het verkopen van loten, collectes en donaties van klanten en leveranciers tijdens diverse klantenactiviteiten op de Raab Karcher vestigingen, is dit sponsorbedrag bijeen gebracht.

In Ronald McDonald Huizen logeren jaarlijks 6.889 gezinnen op loopafstand van hun zieke kind. Raab Karcher maakt met de sponsoring een wezenlijk verschil in het leven van zieke kinderen en hun familie.

Raab Karcher
www.raabkarcher.nl