Geen dichtslaande terrasdeuren meer

Artikel delen

Het wordt weer zomer! En wat is er nou fijner dan dat op zomerse dagen de openslaande terrasdeuren open kunnen worden gezet zonder daarbij bezorgd te hoeven zijn dat deze door een windvlaag in een keer dicht kunnen slaan.

deruvastzetterDICTATOR biedt hiervoor met haar ZE Design line deurvastzetters de perfecte oplossing. Voetbediend en met diverse slaglengtes, tot maar liefst 20 cm, leverbaar.

Deze lijn deurvastzetters zijn ontworpen met oog voor design en gebruikersgemak en zijn standaard ook geschikt voor buitentoepassing. Er is geen kans op struikelgevaar omdat er niets op de grond hoeft te worden gemonteerd, wel zo veilig natuurlijk!

De innovatieve constructie, de bediening en de slag tot maar liefst 20 cm, maken de ZE- Design line deurvastzetters tot ware probleemoplossers. De deurvastzetters zijn standaard leverbaar in zilver (RAL 9006), zwart (RAL 9005) en wit (RAL 9010).

DICTATOR producten kenmerken zich door hun kwalitatief hoogwaardige materialen en extreem lange levensduur.

DICTATOR Productie B.V.
www.dictator.nl