Deurvastzetters houden deuren veilig open

Artikel delen

Het wordt weer zomer! En wat is er nou fijner dan dat op zomerse dagen de openslaande terrasdeuren open kunnen worden gezet zonder daarbij bezorgd te hoeven zijn dat deze door een windvlaag in een keer dicht kunnen slaan. DICTATOR biedt hiervoor met haar ZE Design line deurvastzetters de perfecte oplossing. Voetbediend en met diverse slaglengtes (tot maar liefst 20 cm!) leverbaar.

produkt

Deze lijn deurvastzetters is ontworpen met oog voor design en gebruikersgemak en is standaard ook geschikt voor buitentoepassing. Er is geen kans op struikelgevaar omdat er niets op de grond hoeft te worden gemonteerd, en dat is wel zo veilig.

De innovatieve constructie, de bediening en de slag tot maar liefst 20 cm maken de ZE- Design line deurvastzetters tot ware probleemoplossers. De deurvastzetters zijn standaard leverbaar in zilver (RAL 9006), zwart (RAL 9005) en wit (RAL 9010). DICTATOR producten kenmerken zich door hun kwalitatief hoogwaardige materialen en extreem lange levensduur.

DICTATOR
www.dictator.nl