Voetbediend vastzetten van openslaande deuren

Artikel delen

DICTATOR heeft er met de ZE-Design Line een compleet nieuwe lijn deurvastzetters bij, bestaande uit

Het type ZE-160, waarmee een slag van 160 mm te realiseren is, is heel geschikt voor binnentoepassing op bijvoorbeeld openslaande (terras)deuren, waarbij de bestrating vaak een stuk lager ligt. Indien 160 mm nog niet toereikend mocht zijn voor uw situatie, kan er gekozen worden voor de ZE-200 met een slag van zelfs 200 mm.

Het compacte design komt sterk overeen met het al bestaande programma van DICTATOR deurvastzetters type ZE, met dit verschil dat de stang nu alleen nog maar zichtbaar is als de deur op de gewenste positie is vastgezet. De strakke behuizing, voorzien van verzonken bevestigingsgaten zorgen voor een eenvoudige montage. Ook de verende constructie in de voet is gebleven, hierdoor staat de deur ook bij oneffen- of gladde vloeren altijd goed vast.

De deurvastzetters zijn eenvoudig met de voet te bedienen, zowel bij het vastzetten van de deur als ook het ontgrendelen. Doordat er niets op de vloer gemonteerd hoeft te worden, bestaat er ook geen struikelgevaar. De deurvastzetters zijn standaard leverbaar in zilver (RAL 9006), zwart (RAL 9005) en wit (RAL 9010).

DICTATOR Productie B.V.
www.dictator.nl