Uitbreiding potdekselschroeven voorziet in marktvraag

Artikel delen

Met de introductie van de Woodies Ultimate potdekselschroeven in de maten 3,5 x 40 mm en 3,5 x 50 mm voorziet A.S.F. Fischer in een groeiende behoefte. De twee nieuwe maten vormen een uitbreiding op het bestaande uitgebreide assortiment. “We kregen dermate veel vraag naar deze maatvoeringen dat we besloten hebben ze aan het assortiment toe te voegen”, zegt marketeer Rick Loosman van A.S.F. Fischer.

potdeksel

De potdekselschroeven zijn bij uitstek geschikt voor het bevestigen van hout en rabatdelen. Loosman: “Dankzij de kleine ronde kop verdwijnt de schroef bijna onzichtbaar in het materiaal. En de met Blackline-edition bieden we potdekselschroeven met een zwarte kop, speciaal voor de verwerking van zwartgekleurde houten rabatdelen.”

Dankzij de unieke eigenschappen en het veelgevraagde ETA-keurmerk waarover de schroeven beschikken, bieden de Woodies Ultimate potdekselschroeven optimaal gebruiksgemak. “Zo hebben ze een extra diepe torx-indruk, freesribben onder de kop, schachtribben die het indraaien makkelijker maken en een speciale punt die voorboren overbodig maakt.”

De Woodies Ultimate Shield outdoor-schroeven zijn voorzien van een anti-roest coating, die ook in de Blackline-edition verkrijgbaar is. Die coating heeft een hoge corrosieresistentie.

Steelies

De uitbreiding van het Woodies-assortiment is slechts een van de actuele ontwikkelingen binnen A.S.F. Fischer. Zo is ook de uitstraling van het complete Steelies Ultimate-assortiment gerestyled. “Alle Steelies Ultimate-verpakkingen hebben nu een frisse en professionele look, die past bij de hoge kwaliteit van deze krachtige bouwschroeven.” Ook deze Steelies Ultimate schroeven zijn verkrijgbaar in een veelzijdig assortiment.

A.S.F. Fischer
www.asf-fischer.nl