‘Derde hand’ bij voorwandinstallatie

Artikel delen

Zelfs in kleine badkamers met een klein vloeroppervlak kan een voorwandinstallatie al twee meter of breder zijn. Om de eenmansinstallatie van lange profielbuizen in horizontale positie volledig ontspannen te maken, biedt TECE nu een praktisch hulpmiddel dat als ‘derde hand’ kan worden gebruikt.

TECE

Al in 1995 bracht TECE een voorwandsysteem op de markt. Dit voorwandsysteem TECEprofil heeft zich bewezen als één van de meest betrouwbare systemen voor zowel individuele badkamers, als prefab systeem bij seriematige woningbouw en als prefab skid.

Het voorwandsysteem bestaat van oudsher uit slechts drie basisonderdelen: profielbuis, hoekverbinders en bevestigingshoeken. Het succes van het slimme systeem is gebaseerd op de eenvoudige, flexibele en snelle verwerking van deze basisonderdelen in combinatie met de vele en bijpassende TECE inbouwframes en sanitair modules. Alle onderdelen zijn goed op elkaar afgestemd, daardoor is de montage eenvoudig. Voor een snelle en nauwkeurige planning biedt TECE de gebruiksvriendelijke gratis software TECEsmartwall.

Derde hand

Om de eenmansinstallatie van lange profielbuizen in horizontale positie eenvoudiger te maken, biedt TECE nu een praktisch hulpmiddel dat als ‘derde hand’ is te gebruiken. Met deze TECEprofil magneethouder kunt u de profielbuis aan de ene kant waterpas houden en aan de andere kant met de driehoeksverbinding aan de verticale buis bevestigen. Vervolgens wordt de magneethouder vervangen door een hoekverbinder en zit het profiel zoals het hoort: robuust, stabiel en torsiebestendig.

TECE
www.tece.com/nl