Uitgebreid assortiment aluminium spiegelkasten

Artikel delen

In veel badkamers is er gebrek aan ruimte voor cosmetische producten en andere badkamerbenodigdheden. Spiegelkasten zorgen voor voldoende opbergruimte en bieden optimaal zicht bij de dagelijkse styling-routine. HSK Duschkabinenbau biedt een uitgebreid assortiment aluminium spiegelkasten met bijzondere aanvullende functies voor nog meer gebruiksgemak.

Aluminium spiegelkasten

De moderne en trendy spiegelkasten van HSK Duschkabinenbau hebben een tijdloos design en doordachte functies. De spiegelkasten ASP Softcube LED en ASP 500 LED kunnen optioneel worden uitgebreid met een comfortabele motion-technologie. De motion-sensor is hier aan de onderkant van de kast aangebracht en vervangt de klassieke lichtschakelaar in de kast. De spiegeldeuren hoeven dus niet meer geopend te worden om de verlichting in te schakelen. Wanneer men over de sensor veegt wordt de verlichting op de hoogste lichtintensiteit ingesteld. Bij elke verdere veegbeweging wordt de lichtintensiteit gedimd, tot bij de vierde keer vegen de verlichting weer wordt uitgeschakeld.

Ook de lichtkleur is eenvoudig te regelen. Van gezellig warm wit via contrastrijk neutraalwit tot aan daglichtwit. Als de hand rustig onder de sensor wordt gehouden, verandert de lichtkleur automatisch. Bij de volgende keer inschakelen wordt de laatst gekozen lichtkleur hersteld. Bij de varianten met motion-sensor zorgen energiezuinige led-strips voor de verlichting.

Praktische functies en hoogwaardige materialen

De plaatsing van de lampjes laat de verlichting frontaal en gelijkmatig op het gezicht stralen. De lampjes bevinden zich bij de varianten ASP Softcube LED en ASP 500 LED achter gezandstraald glas, waardoor een bijzonder zachte en niet-verblindende verlichting wordt gegenereerd. De ASP 300 LED is uitgerust met een tijdloos elegante compacte ledlamp. Deze bevindt zich boven de spiegelkast en heeft een gering stroomverbruik, lange levensduur en heldere, maar niet-verblindende verlichting. In de driedeursvariant bevinden zich twee ledlampen op de spiegelkast.

Als extra pluspunt bieden de aluminium spiegelkasten van HSK Duschkabinenbau talrijke functies. Zo kunnen de elegante dubbele spiegel-draaideuren met behulp van een praktisch scharnier extra ver worden geopend en bieden daarmee rondom perfect zicht. Erachter gaat een grote opbergruimte voor badkamerbenodigdheden schuil, die zich dankzij de drie in hoogte verstelbare glasplaten overzichtelijk laat inrichten. Het dubbele stopcontact biedt daarnaast de mogelijkheid om snel en eenvoudig elektrische apparaten aan te sluiten. De hoogwaardige materialen en een geoptimaliseerde afwerking garanderen een lange gebruiksduur van de zilver-matte aluminium behuizing in een natte ruimte.

Dubbele spiegeldraaideuren.

Verschillende modellen

Elk van de drie series – of het nu gaat om de ASP Softcube LED, ASP 500 LED, of ASP 300 LED – is leverbaar in verschillende modellen met verschillende afmetingen en kastdieptes. Afhankelijk van de wensen kan er gekozen worden tussen uitvoeringen met één, twee of zelfs drie dubbele spiegel-draaideuren. De aluminium spiegelkasten van HSK Duschkabinenbau worden standaard met een diepte van 170 mm geleverd, ze zijn echter optioneel ook met een ingekorte diepte van slechts 125 mm verkrijgbaar. Hierdoor wordt extra comfort bij het bedienen van de wastafelkraan gegarandeerd en wordt met name bij kleine en vlakke wastafels gezorgd voor meer bewegingsvrijheid.

HSK Duschkabinenbau KG
www.hsk-duschkabinenbau.de