Maak van bouwen een feestje

Artikel delen

Onvoorziene omstandigheden, de algemene regelgeving, factoren van buitenaf: het bouwen of renoveren van een high-end villa kan zoals we allemaal weten tot behoorlijk wat stress leiden. En dat met de afgesproken deadline die steeds sneller nadert. Openheid richting de opdrachtgevers en je als bedrijf omringen door andere kwaliteitspartijen die allemaal hetzelfde hoge niveau nastreven, helpt dan om de stress te verlagen en zorgt er uiteindelijk voor dat bouwen een feestje wordt.

bouwvakkerDoor als bouwprofessional de opdrachtgevers nauw bij de bouw of renovatie te betrekken, creëer je niet alleen betrokkenheid maar ook begrip. Uiteraard hoeven ze niet bij elk aspect van het vaak omvangrijke project betrokken te worden, maar updates over de grote lijnen – al dan niet gecommuniceerd door een bouwmanager – worden natuurlijk zeer gewaardeerd.

Wensen en dromen

Villabouwers die tevens verantwoordelijk zijn voor het ontwerp van de luxe woning, zijn in het voortraject diep ingegaan op de wensen en de dromen van de opdrachtgevers. Hoe willen ze leven in de woning? Welk sfeerbeeld wensen ze? Dromen ze van een optimale connectie met de tuin en de omgeving? In welke ruimte speelt het dagelijkse leven zich vooral af? Communiceer de wensen en dromen met de betrokken partijen op de bouw, zodat meer gevoel ontstaat bij de bouw van de villa en zodat alle betrokken vakspecialisten ook een beter beeld krijgen van de opdrachtgevers.

Vakspecialisten die perfectie nastreven

Maar waar vind je die andere vakspecialisten die bij elk project voor het allerhoogte en mooiste eindresultaat gaan? Die net als jouw bedrijf met passie, liefde en vakmanschap streven naar bouwperfectie en zorgen voor perfectie. Van de grote lijnen tot in het kleinste detail. Kortom, partijen waarmee het tijdens de projecten voor jou als specialist prettig samenwerken is. Op het luxe inspiratieplatform HOOG.design toont de top van de high-end woonwereld waartoe ze in staat zijn. Van architecten en designers tot maatwerkspecialisten en toppartijen op het gebied van vloeren, wandafwerkingen, installatietechniek en zwembaden. Alleen voor de beste en meest toonaangevende bedrijven en merken is plaats op het platform, waarop grandioos veel inspiratie staat. En dus ook inspiratie voor de bouw van een moderne villa.

Blijf op de hoogte van trends

Natuurlijk is de villa, zowel qua exterieur als interieur en de tuin, volledig afgestemd op de wensen van de bewoners, maar uiteraard spelen de vakkennis en de ervaring van de betrokken bouwspecialisten een grote rol in de totstandkoming van het ontwerp en uitvoering van de plannen. Door ze als vakspecialist mee te nemen in de huidige trends bijvoorbeeld. Zowel op het gebied van materialen en kleuren als op het gebied van afwerkingen en plattegronden. Zo worden de huidige villa’s, landhuizen en penthouses nog steeds voorzien van luxe, natuurlijke materialen. Denk hierbij aan leer, natuursteen en hout. Ook zet de trend dat de keuken het hart van het huis is zich onverminderd voort. Steeds vaker worden de luxe leefruimtes ook voorzien van een comfortabele bank, een sfeerverhogende haard en een televisie, waardoor ook de gezinsavonden zich daar afspelen. En dan is er nog de trend dat de privéruimtes van de opdrachtgevers de sfeer ademen van een sfeervolle hotelsuite. Een uiterst comfortabele ruimte, waarin ze slapen, kleden en baden in luxe.