Projectmatige vrijstaande woningbouw met SelektHuis

Artikel delen

‘Ik heb een stuk grond en wil hier graag vrijstaande of geschakelde woningen op laten bouwen.’ Herken jij jezelf hierin? Dan helpt SelektHuis Projecten je graag verder. We zijn er voor projectontwikkelaars, agrariërs, grondeigenaren, mensen die actief zijn in de recreatiesector en ga zo maar verder.

Van ontwikkeling tot realisatie

Wanneer je een stuk grond bezit, dan kan je hier enorm veel mee doen. Veelal wordt er gekozen voor projectontwikkeling. Binnen deze projectontwikkeling vind je vaak kavels terug voor vrijstaande of geschakelde woningen. Maar een plan opstellen is stap 1. Je wil natuurlijk ook een betrouwbare partner vinden die jou helpt met de realisatie van het plan.

SelektHuis Projecten ontzorgd in je het gehele proces. Van ontwerp tot realisatie. Wij faciliteren het complete traject van ontwikkeling tot en met realisatie. En weet je wat het mooiste is? Dat wij altijd een product op maat afleveren. Per project kijken we naar de beste methode om het project tot een goed einde te brengen. Door ons slimme bouwsysteem kunnen we namelijk snel bouwen tegen de juiste prijs.

selekthuis

Kies het juiste woningtype voor jouw doelgroep

Dankzij ons slimme bouwsysteem kunnen we van elke woning de indeling volledig naar wens maken. Dit betekent dat we bijvoorbeeld een plan kunnen realiseren waarbij een eengezinswoning centraal staat. Dit is bijvoorbeeld heel fijn wanneer jouw doelgroep voornamelijk bestaat uit gezinnen met kinderen.

Jouw doelgroep kan natuurlijk ook een hogere leeftijd hebben. In de markt zien we dat bij deze groep mensen de behoefte naar een levensloopbestendige woning groter is. Een dergelijke woning is voorbereid op latere levensfases. Dit gaat bijvoorbeeld door middel van een slaap- en badkamer op de begane grond. Zo hebben je alle voorzieningen gelijkvloers.

Ten derde kan het ook zijn dat er binnen jouw doelgroep zich mantelzorgers bevinden. Ook hier bieden wij de juiste oplossing voor. Een mantelzorgwoning is namelijk uitgerust met twee aparte wooneenheden. Eentje voor de mantelzorger (en zijn of haar gezin) en eentje voor de zorgbehoevende(n). Zo wordt mantelzorg verlenen steeds makkelijker gemaakt.

selekthuis

Feiten en cijfers van SelektHuis Projecten

Voordat je een samenwerking aangaat, wil je natuurlijk de desbetreffende partner leren kennen. Daarom sommen we een aantal cijfers en feiten over SelektHuis Projecten voor je op:

  • 6 vestigingen door heel Nederland
  • Ruim 40 jaar aan bouwervaring
  • We scoren gemiddeld een 8.7 op klanttevredenheid
  • We werken samen met 15 partners
  • 260 medewerkers vast in dienst

Neem contact op met Johan

Johan van Putten is de bedrijfsleider van SelektHuis Projecten. Heb je vragen? Dan kan je bij Johan terecht. Bel of app naar 06 113 970 98 en stuur een mailtje naar projecten@selekthuis.nl.