Vetrotech neemt glazen branddeuren-specialist over

Artikel delen

Vetrotech Saint-Gobain International, specialist in innovatieve glasoplossingen, heeft Lunax bvba overgenomen. Dit Belgische bedrijf is gespecialiseerd in frameloze, volledig glazen brandwerende deuren en wanden. Het is een internationale speler die in een korte tijd naam en faam heeft verworven met haar producten in de glaswereld.

Het innovatieve Lunax-systeem omvat een dubbelwerkende aan beide kanten brandwerende deur, die bestaat uit een groot glazen oppervlak met slechts vier deurscharnieren. Dit draagt bij aan het creëren van een transparant, helder, eigentijds, ruimtelijk én veilig interieur. Zo zijn Lunax-deuren exclusief voorzien van het veelzijdige en multifunctionele Contraflam® brandwerende veiligheidsglas van Vetrotech. Het Lunax-systeem voldoet aan de E-, EW- en EI-classificaties voor zowel 30 als 60 minuten brandwerendheid.

Dankzij talloze opties binnen de Saint-Gobain Group, kan de Lunax-deur op verzoek op maat worden gemaakt. Door een ongelimiteerde keuze aan deurkrukken, mogelijkheden van gezeefdrukt en gekleurd glas en veel extra decoratieve opties kunnen architecten of gebouweigenaren hun creativiteit de vrije loop laten.