Kwakman winnaar eerste BinnenBouw Expert Award

Artikel delen

Kwakman, Verwol complete interieur realisatie en Bimmerman projectafbouw waren de finalisten die streden om de eerste BinnenBouw Expert Award. Op 15 november 2019 werd, bij Arsenaal Restaurants in Naarden, tijdens een avondvullend programma de award en de cheque ter waarde van € 3.000,- voor PR activiteiten, voor het eerst uitgereikt aan de winnaar: Kwakman uit Volendam.

De jury noemde de winnaar een vooruitstrevende organisatie binnen de (droge) binnenbouw. Zaken als ‘open source software’ en ‘blockchain technology’ zijn bij Kwakman in beeld als potentie voor de hele bouwketen. Hierbij worden deze nieuwe technieken ook gezien als antwoord op het ‘circulair’ maken van het afbouwproces. Evenals de noodzakelijkheid om het personeel daarin mee te nemen met toekomstgerichte opleidingen. Concluderend: Kwakman is breed en toekomstgericht georiënteerd en weet heel goed waar de kracht van het bedrijf zit. En doet dat met passie en gedrevenheid!

Meest vooruitstrevend

Het initiatief van de BinnenBouw Expert Award komt van ondernemersvereniging NOA en producentenvereniging NVF, in samenwerking met Plafondenwand.info. Doel is aandacht te vragen voor de mooie en duurzame binnenbouw projecten van de plafond- en wandmontagebedrijven, of totaal afbouwbedrijven. De bouwsector kent echter al verschillende prijswedstrijden. De verantwoordelijke commissie van de BinnenBouw Expert Award hanteert daarom een andere aanpak dan men in de sector gewend is. Zij kijkt namelijk naar de organisatie achter de uitgevoerde projecten op basis van vier thema’s: organisatie, marktpropositie, klantenservice en innovatie. Aan de hand van deze opzet beoordeelt een onafhankelijke jury welke organisatie het meest vooruitstrevend is. Kwakman mag deze titel nu tot de volgende uitreiking in 2020 gaan voeren.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.binnenbouwexperts.nl