Alumon lichtstraten, anders dan andere

Artikel delen

De Alumon lichtstraten van kunststofleverancier ATLAS ACOMFA bv uit Noordwijkerhout zijn anders dan vergelijkbare systemen. Ze zijn altijd maatwerk en presteren optimaal op het gebied van kwaliteit en montagegemak. De lichtstraten zijn prima toepasbaar bij de bouw en renovatie van industriële bedrijfshallen en agrarische bouwwerken.

De Alumon lichtstraten zijn verkrijgbaar in een halfronde getoogde versie en in zadelvorm. Dit laatste type heeft exact dezelfde eigenschappen als het eerste maar is met een ietwat andere uitvoering geschikt voor hellende daken. “Waarin wij ons vooral onderscheiden is het gebruiksvriendelijke maatwerk”, vertelt directeur/mede-eigenaar Corné Hulsebosch. “Bij de productie van deze lichtstraten werken we zoveel mogelijk met voorassemblage, vergelijkbaar met een IKEA–bouwpakket. De constructie bestaat uit hoogwaardige aluminium profielen, kunststof (polycarbonaat) meerwandige lichtplaten en RVS-bevestigingsmaterialen.

De lichtstraat wordt daarbij volledig volgens de specificaties van de klant samengesteld. Omdat de montage-instructies standaard worden meegeleverd, hoeft de aannemer of het montagebedrijf alles alleen maar in elkaar te zetten. Snel, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk! En met een fabrieksgarantie van 10 jaar is het eveneens een kwalitatief hoogwaardig en onderscheidend product.” De Alumon lichtstraten zijn overal toepasbaar dus ook bij renovatieprojecten. Alleen de maten van de dakopstand dienen exact opgegeven te worden. Daarom besteedt de onderneming extra veel aandacht aan het voortraject waarin de klant de precieze tekeningen ontvangt.

Het familiebedrijf ATLAS ACOMFA bestaat bijna 70 jaar en importeert, distribueert en verhandelt kunststof plaatmateriaal voor dak-, wand- en geveltoepassingen. Daarnaast produceert en levert de firma constructies van aluminium en kunststof zoals de Alumon lichtstraten. De onderneming, altijd al voorloper in productinnovatie, werkt nu aan vernieuwing van de website. “Daar staat bijvoorbeeld al een montagefilmpje op. Binnenkort kunnen onze klanten zelf online calculaties maken en de lichtstraten bestellen. Heel innovatief!”, besluit Hulsebosch.

ATLAS ACOMFA
www.atlasacomfa.nl